Avullamme sinä voit keskittyä olennaiseen!

Tukipalvelut

Kun saat keskittyä omaan liiketoimintaasi säästät aikaa ja rahaa. Lähitukemme selvittelee tietokoneisiin, ohjelmistoihin tai yleisesti IT-ympäristöön liittyvät pulmat paikan päällä. Monesti mahdollinen ongelma ratkeaa pelkällä puhelinsoitolla tai etätukemme avulla.

Laitehuollot on monesti järkevää tehdä huoltopisteessämme, jossa veloitus perustuu kiinteisiin pakettihintoihin tuntiveloituksen sijaan.

Laite- ja ohjelmistomyynti

Uudet tietokoneet, oheislaitteet sekä ohjelmistot nopealla toimitusajalla paikalleen asennettuna. Jos tiedostojen ja ohjelmien siirto vanhasta tietokoneesta uuteen tuntuu haastavalta, anna meidän tehdä se puolestasi!

On hyvä selvittää, mikä todellinen tarve laitehankintojen suhteen on. Kysymällä selviää moni asia, joten tule käymään, soita tai laita sähköpostia osoitteeseen naantali (at) sldata.fi niin voimme tarjota juuri sinulle sopivaa ratkaisua.

Varmuuskopiointi – varmista yrityksesi huominen!

Nexetic Shield on yritysten tietokoneiden sisältämien tiedostojen automaattinen varmennuspalvelu.

Jos yrityksenne kannettava tai pöytäkone rikkoutuu, häviää tai varastetaan, saat napin painalluksella kaikki sen sisältämät tiedostot palautettua toiseen tietokoneeseen.

Shield toimii täysin automaattisesti, käyttäjästä riippumatta. Kun Shield on käytössänne, sinun ei tarvitse enää koskaan pelätä yrityksesi tärkeiden tietojen menettämistä.

Shield sisältää rajattoman tallennustilan tietokoneiden työtiedostoille. Maksat vain 12,40 eur/kk:ssa / tietokone, eikä sinun tarvitse huolehtia varmennetun datan määrästä ja sen kustannuksista.